Despre noi - South Memory Restaurant
15873
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15873,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Despre noi

Restaurant South Memory

Tocmai precum dragonul divin Tianlong păzește palatele cerești, echipa restaurantului South Memory posedă secretele bucătăriei tradiționale chinezești, asigurându-te astfel de gustul la fel de divin.

Cum vă putem asigura de un gust atât de divin?

Este ușor dat fiind faptul că bucătarul nostru are o vastă experiență, fiind lucrat în restaurante de 5 stele în China înainte, de asemenea fiind asistat și de întregul personal al restaurantului oferind astfel profesionalism la gătirea bucatelor tradiționale chinezești.

Scopul și misiunea pe care noi ne-am propus să le ducem la capăt sunt aducerea bucătăriei tradiționale chinezești în cultura română oferind clienților nostru nu numai bucate frumos decorate dar, de asemenea și un gust divin care mai mult ca sigur îi va lăsa uimiți!

Viziunea

Bucatele noastre diverse vor putea fi văzute și gustate în restaurantul nostru de primă clasă, cu un mediu high-end și cu decorațiuni modern, din Cluj-Napoca.

Viziunea noastră înseamnă ascensiunea peste granițele culturale și aducerea lui Tianlong și a palatelor sale cerești în România, oferind și calitate dar și un punct de referință pentru restaurantele tradiționale în Cluj.

Mâncăruri internaționale

Îmbinând cultura orientală și bucătăria tradițională chinezească cu bogățiile culturii românești – dragonul divin Tianlong îl întâlnește pe Zalmoxis, zeu Dac – vrem să oferim clienților noștri cea mai bună experiență pe care papilele lor gustative o pot avea, prezentându-le adevărate delicii culinare.

Valori precum tradiția și iubirea pură pentru bucătăria tradițională sunt fundația întregii noastre activități de aici deoarece noi considerăm gătitul mult mai mult decât o activitate casnică; pentru noi, gătitul înseamnă mult mai mult decât arta în sine.

Ambient tradițional plăcut

Fără îndoială, calitatea și prospețimea ingredientelor e obligatorie în bucătăria restaurantului South Memory – cu bucate atât de cerești, ingredientele trebuie tratate cu extremă precauție.

Precum bucătăria antică chinezească ne-a învățat, toate rețele noastre se bucură de un ingredient secret din plin. Acest ingredient secret este IUBIREA pură pentru bucatele tradiționale și pentru gătit.